Kuhalni sistem BORA Classic 2.0 | Galerija pohištva IL AMBIENTI Murska Sobota

Kuhalni sistem BORA Classic 2.0

Kuhalni sistem BORA Classic 2.0

BORA CLASSIC 2.0: BREZMEJNA SVOBODA. NAJVEČJA PRILAGODLJIVOST ZA POSAMEZNO KUHINJO.

Kaže se princip BORA – vse več proizvajalcev je odkrilo, da je naša vizija konca dobe kuhinjske nape, pot do nove kuhinjske arhitekture in večje koristi za stranke. Ostajamo osredotočeni. Za družbo BORA velja: Kuhalni pari in neprijetnim vonjavam ne damo možnosti – odsesamo tam, kjer se pojavijo para in neprijetne vonjave, neposredno na kuhalni plošči. Ne glede na to ali gre za lonec, pekač, ponev ali žar – to je uporabna fizika in ne magija. V ta namen preprosto izkoristimo prednosti križnega pretoka, ki je večji od hitrosti dvigovanja pare, ki nastaja med kuhanjem.

Intuitivno upravljanje sControl+

Edinstveno upravljanje je lažje kot kdajkoli prej: s premikanjem kazalca navzgor ali navzdol v namenski vdolbini ali z neposrednim dotikom. Vse pomembne funkcije je mogoče aktivirati z enim dotikom.

Najnižja glasnost

Vedno zelo tih ‒ tudi pri visokih stopnjah moči: Razlog za to je optimalni zračni kanal in uporaba neverjetno tihega ventilatorja na območju podstavka kuhinje. Tako pri kuhanju in pogovorih ni nobenih motenj.

Preprosto čiščenje

Dele, izpostavljene kuhalni pari, je možno skozi dobro dostopno odprtino za dovod zraka enostavno odstraniti. Očistite jih lahko v pomivalnem stroju – kjer zavzamejo zelo malo prostora.

Zelo velika kuhalna površina 4 24

Z osrednjim upravljanjem na odvodu, ki zaradi enote za uravnavanje na kuhalni plošči ne povzroča izgube prostora, je vedno na voljo prostor za kuhanje s 4, do 24 centimetrov velikimi, lonci hkrati.

Minimalistični dizajn

Kuhalna plošča in odvod sta primerna za povsem površinsko izravnano montažo. Popolno načrtovane linije omogočajo tako neopazno kot tudi izredno elegantno vgradnjo v vsako sodobno arhitekturo kuhinje. Upravljanje v načinu pripravljenosti je praktično nevidno in je pri uporabi z inteligentno osvetlitvijo zmanjšano na bistvene elemente.

Modularni sistem

Družba BORA ponuja široko paleto kuhalnih plošč. Od kuhalnih plošč z indukcijo v isti ravnini s površino do plinskih kuhalnih plošč ali žara iz nerjavečega jekla Tepan, ki jih je mogoče prosto kombinirati z odvodnim sistemom. Tudi kombinacije z eno, tremi ali več kuhalnimi ploščami so mogoče brez težav.

Samodejno upravljanje odvoda

Moč odvoda se uravnava samodejno in v skladu s trenutnim postopkom kuhanja. Tako ni potrebe po nenehnem ročnem posredovanju. Povsem se lahko osredotočite na kuhanje.

Natančen nadzor temperature

Žar iz nerjavečega jekla Tepan zagotavlja najvišjo moč, 2 veliki polji žara in edinstven ter precizen nadzor temperature. Želeno temperaturo lahko nastavite neposredno, prikazana je do stopinje natančno in se zanesljivo uravnava. Hitro segrevanje do 250 °C v manj kot 5 minutah prihrani čas in energijo.

Izdelava spletne strani Dinamico