Kuhalni sistem BORA Professional 3.0 | Galerija pohištva IL AMBIENTI Murska Sobota

Kuhalni sistem BORA Professional 3.0

Kuhalni sistem BORA Professional 3.0

BORA PROFESSIONAL 3.0: REVOLUCIONARNO IZBOLJŠANO.

Ultimativna rešitev za vašo kuhinjo: odlična zmogljivost, optimiziran vrhunski dizajn, še bolj intuitivno upravljanje in 8 izredno globokih kuhalnih plošč, ki jih je možno kombinirati. 

Nova BORA Professional 3.0 pomeni prihodnost kuhanja. Tu pionirski oblikovalski jezik izpolnjuje najvišje zahteve glede materiala, tehnologije in učinkovitosti – made in Germany.

Vaša prednost pri garancijski zaščiti. Družba BORA na splošno za svoje izdelke daje 2-letno garancijo proizvajalca. V teh 2 letih lahko garancijo za svoj sistem BORA brezplačno podaljšate za nadaljnjih 1 leto. Na kuhalni plošči ali odvodu pare je nalepka z registracijsko kodo, ki jo preprosto vnesete na spletni strani www.bora.com/registration, da podaljšate garancijo.

Intuitiven gumb za upravljanje

Brezhibno upravljanje zagotavlja kombinacija klasičnega gumba in občutljive površine prikazovalnika LED, ki je odporen proti udarcem. Vse funkcije se aktivirajo preprosto, priročno in intuitivno z vrtenjem gumba in pritiskom na osrednjo površino na dotik.

Avtomatiziran pokrovček

Pri uporabi odvoda, se pokrovček samodejno odpira in zapira. Pri zapiranju integrirani senzorji preprečujejo, da bi se predmeti zagozdili. V izklopljenem stanju je eleganten sistem povsem zaprt.

Vrhunski dizajn

Tukaj se pionirski oblikovalski jezik sreča z najvišjimi zahtevami glede materialov in tehnologije. Poudarki dizajna so odvod ter preprosto zasnovan obroč gumba iz nerjavnega jekla s svojo črno sprednjo stranjo in jasnim, belim prikazovalnikom LED.

Najnižja glasnost

Vedno zelo tih ‒ tudi pri visokih stopnjah moči: Razlog za to je optimalni zračni kanal in uporaba neverjetno tihega ventilatorja. Tako pri kuhanju in pogovorih ni nobenih motenj.

Preprosto čiščenje

Dele, izpostavljene kuhalni pari, je možno skozi dobro dostopno odprtino za dovod zraka enostavno odstraniti. Očistite jih lahko v pomivalnem stroju – kjer zavzamejo zelo malo prostora.

Zelo velika kuhalna površina 4 24

Zaradi izjemno globokih kuhalnih plošč z 54 cm ostane še več prostora za kuhanje. Tako je dovolj prostora tudi za 2 velika lonca, ki lahko stojita eden za drugim.

Zelo velika kuhalna polja z indukcijsko površino

Izredno velika kuhalna polja z indukcijsko površino zagotavljajo popolno, enakomerno ogrevanje tudi zelo velikih loncev ali pekačev.

Modularni sistem

Družba BORA ponuja široko paleto kuhalnih plošč. Od kuhalnih plošč z indukcijo v isti ravnini s površino do plinskih kuhalnih plošč ali žara iz nerjavečega jekla Tepan, ki jih je mogoče prosto kombinirati z odvodnim sistemom. Tudi kombinacije z eno, tremi ali več kuhalnimi ploščami so mogoče brez težav.

Izdelava spletne strani Dinamico