Novost v razstavi Galerije Il Ambienti Ljubljana kuhinje Nobilia Premium

Novost v razstavi Galerije Il Ambienti Ljubljana kuhinje Nobilia Premium modelno leto 2018

Izkoristite otvoritvene popuste do -60% na kuhinje Nobilia in garancijo najnižje cene + darilo ob nakupu lesenega dela kuhinje Nobilia podarimo pomivalni stroj Bosch SMV41D00EU. Ponudba velja do 31.3.2018

Kuhinje Nobilia

NOBILIA je že več kot 65 let prisotna na nemškem trgu. Proizvedemo več kot 2.800 kuhinj dnevno, letna proizvodnja kuhinj znaša 630.000 kuhinj.  Vsaka kuhinja NOBILIA je  edinstvena, proizvedena z visoko avtomatiziranimi stroji . Prav visoka stopnja avtomatizacije zagotavlja stalno visoko raven kakovosti in ugodne cene.

Nemška kakovost, vrhunska proizvodnja, popolna prilagodljivost kuhinj, ter dobro razmerje med kakovostjo in ceno vas bodo prepričali. 

Nekaj pomembnih prednosti kuhinj Nobilia:

 • Več kot 24 različnih višin delovne površine

  Kuhinje NOBILIA so prilagojene posameznikom. Imajo možnost izbire 24 različnih višin delovnih površin, kar omogoča prilagoditev vsakemu posamezniku in s tem skrb za zdravo držo oz preprečevanje bolečin v križu.
 • Laserska obdelava
  
NOBILIA obdeluje robove front z laserjem, kar omogoča popolnoma ravne površine, ujemanje med frontami in preprečuje nabiranje umazanije v nekoč lepljenih stikih robov.
 • Neslišno, enakomerno zapiranje
  Vsi elementi z nameščenimi vrati imajo vgrajen inovativni sistem SENSYS zapiranja vrat in PROFI+ zapiranja predalov, ki omogočajo neslišno enakomerno zapiranje že od 35 stopinjske odprtosti vrat in brezslišno enakomerno zapiranje predalov najtežjih obremenitev.
 • Napreden sistem shranjevanja

  Kuhinje NOBILIA imajo razvit sistem shranjevanja najpogostejših predmetov (krožniki, pribor, posodice za začimbe) v elementih, ki omogoča organiziran način shranjevanja ogromnih količin pribora.
 • Sistem osvetlitve
  
Sistem osvetlitev kuhinje NOBILIA omogoča optimalno osvetljenost delovnih površin, obenem pa se kuhinja spremeni v estetsko osvetljen prostor, ki da kuhinji poseben čar.
 • Prenese do 80kg obremenitve
  
Inovativni sistem PROFI+ zagotavlja nosilnost elementov do teže 80 kg in tako poskrbi da jih lahko poljubno napolnite tudi z najtežjo vsebino, brez skrbi da bi elementi popustili.
 • Spremljajoči prostori
  
V moderno urejenih arhitekturah se kuhinje nahajajo v odprtih prosotorih - NOBILIA omogoča ureditev spremljajočih prosotorov (jedilnice) z estetsko oblikovanimi dodatnimi elemneti (mize, regali, jedilniške niše ...)
 • Brezplačna dostava in montaža
  
Poskrbeli bomo da bo vaša kuhinja brezplačno dostavljena na željeni naslov, s pomočjo naših izobraženih monterjev pa jo bomo postavili v prostor, optimalno nastavili in preverili delovanje vsakega elementa.
 • Zagotovljena kakovost
  
V proizvodnji gre vsaka kuhinja skozi 50 kontrolnih točk. Pri kakovosti kuhinj, NOBILIA ne dopušča kompromisov. Kuhinje so podprte s številnimi certifikati kakovosti.
 • 5 let garancije
  
Ker samozavestno zaupamo v kakovost kuhinj NOBILIA, vam priznavamo kar 5 letno garancijo na številne elemente.

Kuhinje Nobilia ponujajo tudi najsodobnejše napredne tehnologije (polnilec telefona, bloototh povezavo, vgrajene zvočnike...), ki jih vgradijo po vaših željah. Za prilagoditev vašemu prostoru in življenskemu slogu, pa bodo poskrbeli tudi najmanjši detajli, ki dajejo kuhinji edinstveno noto.

Vabimo vas da preverite celotno ponudbo NOBILIA kuhinj, prepričani smo da se najde prav takšna, ki bo ustrezala vašemu specifičnemu okusu.


GARANCIJA NAJNIŽJE CENE V SLOVENIJI - če v 15 dneh po nakupu najdete enak izdelek v kateri koli drugi pohištveni trgovini v Sloveniji, vam razliko, skupaj s 6 % POPUSTOM, povrnemo!