Nolte do -50% popusta + DARILO

KUHINJE NOLTE 2019

DO -50% POPUSTA + DARILO pečica in kuhalna plošča Electrolux

Pravi trenutek za novo kuhinjo NOLTE

Ob predstavitvi novih kuhinj NOLTE 2019 podarjamo do -50% popusta + DARILO. Akcija velja za vse kuhinje NOLTE v salonu pohištva Il Ambienti Murska Sobota in galeriji Il Ambienti Ljubljana.

Ob nakupu lesenega dela kuhinje Nolte v vrednosti nad 3.850,00 € podarimo še pečico Electrolux EZA2400AOX in kuhalno ploščo Electrolux EHH6240ISK in brezplačno montažo ter dostavo.

Brezplačno strokovno svetovanje na vašem domu in 3D izris. Naročila za izris pošljete na e-naslov: info@galerija-ilambienti.com.

GARANCIJA NAJNIŽJE CENE V SLOVENIJI - če v 15 dneh po nakupu najdete enak izdelek v kateri koli drugi pohištveni trgovini v Sloveniji, vam razliko, skupaj s 6 % POPUSTOM, povrnemo!

Kuhinje Nolte

Kuhinje NOLTE odraža učinkovitost, visoka kakovost in inovacije, zaradi česar je podjetje Nolte vodilno na področju oblikovanja kuhinj že več kot 50 let. Dodelane podrobnosti, izdelane za vas v Nemčiji, naredijo veliko razliko med običajno kuhinjo in Nolte kuhinjo. Široka izbira modelov, delovnih plošč in dekorjev zadovolji še tako zahteven okus.

Višina elementov

Za bolj priročno kuhinjo in enostavnejšo uporabnost je pomembna višina pulta, ki vam ga prilagodimo po vaših individualnih željah. Osnovna omara (korpus) je lahko visoka tudi 90 cm.

Za še bolj praktično uporabnost bo poskrbela dvignjena pečica ali pomivalni stroj , tako vam bo delo v kuhinji dodatno olajšano, zlaganje vsebine pa enostavno, brez potrebnega sklanjanja.

Praktična razporeditev

Zahvaljujoč pametni notranji razporeditvi predalov je sedaj vse na svojem mestu.

Kuhinje Nolte imajo na izbiro široko paleto notranjih dodatkov za predalnike in za vse ostale kuhinjske elemente.

Široka paleta barv

Ustvarite kuhinjo po vaših željah in ji dodajte odtenek individualnosti. Naj bo to primarna ali sekundarna barva: široka paleta barv omogoča prav vse. Kuhinja Nolte se lahko sklada z ostalimi elementi v vašem domu.

Na voljo je preko 100 barvnih kombinacij za popestritev kuhinje. Izberite vaše priljubljene barve in sestavite kuhinjo po lastnem okusu.

S posebej prilagojenimi notranjimi predali lahko sedaj optimalno izkoristite prostor. Globljemu pultu lahko izberete globlji element in tako optimalno izkoristite prostor.


Izdelava spletne strani Dinamico