Do -60% popusta na vse kuhinje NOLTE

Izkoriste do -60 % popusta na vse kuhinje NOLTE. 
* Ob nakupu lesenega dela kuhinje Nolte ali Nobilia v vrednosti nad 4.000,00 €  podarimo še brazplačno montažo in dostavo

Sedaj je pravi čas za nakup vrhunskih nemških kuhinj NOLTE. Novi modeli modelnega leta 2018 z najbolj vročim popustom že čakajo na vas v Galeriji Il Ambienti Ljubljana in Pohištvu Il Ambienti Murska Sobota.

Kuhinje Nolte

Kuhinje NOLTE odraža učinkovitost, visoka kakovost in inovacije, zaradi česar je podjetje Nolte vodilno na področju oblikovanja kuhinj že več kot 50 let. Dodelane podrobnosti, izdelane za vas v Nemčiji, naredijo veliko razliko med običajno kuhinjo in Nolte kuhinjo. Široka izbira modelov, delovnih plošč in dekorjev zadovolji še tako zahteven okus. 

Za ljubitelje modernih linij in hkrati ergonomske uporabnosti je prava izbira NOLTE Manhattan Lux. Za barvno eksplozijo in odmik od ustaljenih okvirjev izberite Nolte Lux v različnih barvnih kombinacijah. Kuhinja NOLTE Nova Brillant bo v vaš dom vnesla harmonijo. Za vse tiste, ki iščete funkcionalnost in domačnost v enem, je prava izbira Nolte Soft Lack. Moderne linije, ki se jim ne bodo mogli upreti niti najbolj strastni kuharji, ponuja NOLTE Trend Lack. Za popolno, brezčasno eleganco brez ročajev pa poskrbi NOLTE Alpha Lack.

Višina elementov 

Za bolj priročno kuhinjo in enostavnejšo uporabnost je pomembna višina pulta, ki vam ga prilagodimo po vaših individualnih željah. Osnovna omara (korpus) je lahko visoka tudi 90 cm. 

Za še bolj praktično uporabnost bo poskrbela dvignjena pečica ali pomivalni stroj , tako vam bo delo v kuhinji dodatno olajšano, zlaganje vsebine pa enostavno, brez potrebnega sklanjanja.

Praktična razporeditev 

Zahvaljujoč pametni notranji razporeditvi predalov je sedaj vse na svojem mestu .

Kuhinje Nolte imajo na izbiro široko paleto notranjih dodatkov za predalnike in za vse ostale kuhinjske elemente.

Široka paleta barv

Ustvarite kuhinjo po vaših željah in ji dodajte odtenek individualnosti. Naj bo to primarna ali sekundarna barva: široka paleta barv omogoča prav vse. Kuhinja Nolte se lahko sklada z ostalimi elementi v vašem domu.

Na voljo je preko 100 barvnih kombinacij za popestritev kuhinje. Izberite vaše priljubljene barve in sestavite kuhinjo po lastnem okusu.


GARANCIJA NAJNIŽJE CENE V SLOVENIJI - če v 15 dneh po nakupu najdete enak izdelek v kateri koli drugi pohištveni trgovini v Sloveniji, vam razliko, skupaj s 6 % POPUSTOM, povrnemo!

Sorodni izdelki

Novo

Nolte Windsor Lack

Novo
Nolte Nature

Nolte Nature

Novo

Kuhinja Nobilia Laser 411

Kuhinja Nobilia Lux

4.590,00 €

Kuhinja Nobilia Primo